Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Image

Martijn Krabbe Programma's


Npo Radio 5

WEB Lunch Lekker met Daniel Dekker MAX 21 maart 2023 1200 - 1400 Na een paar maanden van afwezigheid. WEB Uitstel van Executie is een programma bij RTL4 waarin Martijn Krabbé met makelaar Alex van Keulen. WEB Martijn Krabbé 55 en Jelka van Houten 45 gaan samen een nieuw programma presenteren. WEB Martijn Krabbé en Waylon maken een nieuw muziekprogramma. WEB Since January 1999 Martijn Krabbé is presentating major blockbuster programs like In Holland staat een huis and In..


Martijn Krabbé 55 deelt vandaag verdrietig nieuws met zijn volgers. Martijn Krabbé en Jelka van Houten nieuw presentatieduo voor All Against 1. Martijn Krabbé 55 deelt een hartverscheurende boodschap op Instagram en onthult dat er bij hem kanker is geconstateerd. Uitstel van Executie is een programma bij RTL4 waarin Martijn Krabbé met makelaar Alex van Keulen bouwkundige Duncan Abrahams en. Martijn Joop Krabbé Amsterdam 26 maart 1968 is een Nederlands radio- en televisiepresentator Krabbé begon als 19-jarige zijn mediacarrière..



Mediacourant

WEB Martijn Krabbé gaat voor het nieuw tv-programma de wereld rond reizen Martijn is vanaf maart te zien in de nieuwe spelshow Race across the. WEB Martijn Krabbé gaat een nieuw programma voor RTL presenteren. WEB Martijn Krabbé is met drie programmas terug op Tv Na een paar maanden van afwezigheid is Martijn Krabbé weer terug op Tv. WEB Martijn Krabbé presenteert Race Across The World deelnemers zijn onder andere Hugo Kennis Olga Commandeur Dominic Seldis Howard. WEB Via ADnl licht Martijn Krabbé vandaag een tipje van de sluier op Voor het nieuwe RTL4-programma Race Across..


Martijn Krabbendam is een journalist uit Nederland die actief is voor het voetbalblad Voetbal International Bij dat blad is hij actief in de rol van. Hij volgt de Rotterdammers al 25 jaar namens Voetbal International Samen met Michel van Egmond zijn kompaan. Martijn Krabbendam is diep onder de indruk van Feyenoord-talent Leo Sauer De journalist van Voetbal International was. Robert Eenhoorn heeft maandag zijn vertrek bij AZ aangekondigd De algemeen directeur trekt per 1 juli de deur achter zich dicht. Als je zó snel bent is Krabbendam lyrisch over de 19-jarige vleugelflitser Minteh heeft bij Newcastle United een contract tot medio 2028..


Comments